AJANKOHTAISTA

Ihana kesä!

Mielut ovat avoinna läpi kesän. Tarjoamme tilapäisen hoidon palveluita myös pienille koululaisille, joiden vanhempien loma-aika ei kata lapsen koko lomaa. Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi sellaisetkin lapset, joiden oma päiväkoti on kesällä suljettuna! Voit kertoa lapsesi hoidontarpeesta hakemuksella, otamme Sinuun yhteyttä ja teemme tarjouksen. Tutustuthan lisäksi tilapäishoidon hinnastoon. Ajankohtaisista tapahtumista Mieluissa saat tietoa myös facebook-sivuiltamme.

Syksyn hoitopaikat varataan nyt!

Mieluissa on tarjolla vielä muutamia hoitopaikkoja kaudelle 2018-2019. Päiväkotimme ovat pieniä ja täyttyvät nopeasti, ethän siis aikaile suotta. Me odotamme jo Sinua ja perhettäsi!

Maksuton varhaiskasvatus vuonna 2013 syntyneille

Viskarissa vielä vapaita paikkoja. Ilmoittautumisaikaa jatkettu!

Helsingin kaupunki tukee viisivuotiaiden osallistumista varhaiskasvatukseen. Myös me Mielussa toivotamme ”viskarit” lämpimästi tervetulleiksi! Maksuton viskarimme alkaa Mielu Suurmetsässä elokuussa -18 ja päättyy toukokuun lopussa -19. Paikkaa lapsellesi voit hakea tästä, mainitse lisätietokentässä hakevasi viskaripaikkaa ja mahdollisesta lisähoidon tarpeesta. Vahvistuksen paikasta saat heinäkuun loppuun mennessä. Myös henkilökuntamme neuvoo mielellään!

Viskarit kokoontuvat elokuun alusta -18 toukokuun loppuun -19 ma-pe klo 9-14, nautimme myös omassa keittiössämme valmistetun lounaan. Mikäli toivot lapsesi voivan olla hoidossa myös aamu- ja iltapäivän, onnistuu tämä seuraavin hinnoin: koko päivä (max.10h) 235€/kk, sis. myös aamiaisen ja välipalan. Aamupäivä (klo 7-9, sis. aamiaisen) tai iltapäivä (klo 14-16, sis. välipalan) 100€/kk.

Tarjous koskee vuonna 2013 syntyneitä helsinkiläisiä lapsia. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä, paikkoja on rajoitetusti.