VARHAISKASVATUKSEN MAKSUT

VARHAISKASVATUKSEN MAKSUT

Kokoaikainen (yli 20h/vko) varhaiskasvatus

Vanhempien maksama omavastuuosuus lapsen varhaiskasvatusmaksusta on Mielu Suurmetsässä korkeintaan 395€/kk. Omavastuuosuuteen on mahdollista hakea KELAsta tulosidonnaista hoitolisää, joka alentaa hoitomaksua.

Osa-aikainen (alle 20h/vko) päivähoito

Kysy lisää hinnoittelusta ja paikkatilanteesta info@mielu.fi

MAKSUTON VARHAISKASVATUS MIELU SUURMETSÄSSÄ 2014 SYNTYNEILLE

Helsingin kaupunki tukee viisivuotiaiden osallistumista varhaiskasvatukseen. Myös me Mielussa toivotamme ”viskarit” lämpimästi tervetulleiksi! Maksuton viskarimme alkaa Mielu Suurmetsässä elokuussa -19 ja päättyy toukokuun lopussa -20. Paikkaa lapsellesi voit hakea tästä, mainitse lisätietokentässä hakevasi viskaripaikkaa ja mahdollisesta lisähoidon tarpeesta. Vahvistuksen paikasta saat heinäkuun puoliväliin mennessä. Myös henkilökuntamme neuvoo mielellään!

Viskarit kokoontuvat ma-pe klo 9-14, nautimme myös omassa keittiössämme valmistetun lounaan. Mikäli toivot lapsesi voivan olla hoidossa myös aamu- ja iltapäivän, onnistuu tämä seuraavin hinnoin: koko päivä (max.10h) 235€/kk, sis. myös aamiaisen ja välipalan. Aamupäivä (klo 7-9, sis. aamiaisen) tai iltapäivä (klo 14-16, sis. välipalan) 100€/kk.

Tarjous koskee vuonna 2014 syntyneitä helsinkiläisiä lapsia. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä, paikkoja on rajoitetusti.

TILAPÄISHOIDON HINNASTO

Tilapäinen hoito arkisin klo 06-18 välillä

  • 6€/lapsi/alkava tunti (Mielulaiset)
  • 10€/lapsi/alkava tunti (tilapäishoidon asiakkaat)

Mikäli hoitoaikaan sisältyy ruokailu tai ruokailuja, lisätään hintaan ruokailumaksu 6€/lapsi

Tilapäinen yöhoito arkisin klo 18-10

  • 68€/lapsi/yö (Mielulaiset)
  • 88€/lapsi/yö (tilapäishoidon asiakkaat)
    Hinta sisältää ilta- ja aamupalan!

Huomaathan, ettei yksityinen tilapäishoito vaikuta saamaasi kotihoidon tukeen. Iltaisin ja viikonloppuisin hoitohintoihin lisätään ilta/viikonloppulisä 20%. Mikäli hinnasto ei suoraan kohtaa lapsesi tilapäisen hoidon tarvetta, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!